SOLLICITEREN

Kom werken bij Social Response

BAAN

Wil jij uitdagend werk terwijl je impact maakt?

Dan ben je bij Social Response aan het goede adres! Wij geloven in eerlijke fondsenwerving, zodat goede doelen beter hun werk kunnen doen. 

Geloof jij daar ook in? Verstuur dan direct via onderstaande knop een open sollicitatie of kijk hieronder voor onze vacatures. Hopelijk tot snel!!

Directeur Social Response

Locatie: Rotterdam en Utrecht 
Dienstverband: Fulltime
Salaris: 4500-6500 euro bruto maandsalaris
Extra’s: Onbeperkte vakantiedagen, reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld

Over ons

Social Response is een coöperatie opgericht door drie toonaangevende goede doelen: Amref Flying Doctors, Oxfam Novib, en het Liliane Fonds. Wij zijn een face-to-face (F2F) fondsenwervingsbureau dat zich inzet om duurzame inkomsten te genereren voor onze leden. Met vestigingen in zowel Rotterdam als Utrecht werken wij dagelijks aan het vergroten van onze impact. Om deze groei te ondersteunen, zoeken wij een gedreven Directeur die ons helpt om verder te professionaliseren en uit te breiden.

Wat ga je doen?

Als Directeur heb je de algehele leiding over Social Response en breng je de startup die Social Response nu is naar de volgende fase. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en het behalen van de financiële en maatschappelijke doelen. Je stuurt twee vestigingsmanagers aan, in Rotterdam en Utrecht, die ieder hun eigen teams van fondsenwervers hebben. Samen met hen zorg je voor optimale prestaties en een soepele bedrijfsvoering.

Jouw verantwoordelijkheden:

Operationeel management: Je ontwikkelt en implementeert de koers van Social Response. Je geeft leiding aan de vestigingsmanagers in Rotterdam en Utrecht, optimaliseert werkprocessen en zorgt voor een efficiënte samenwerking tussen beide locaties.

 Financieel beheer: Je bent verantwoordelijk voor het financiële beleid, inclusief het opstellen van budgetten, het monitoren van kosten en het behalen van financiële doelstellingen.

 Relatiebeheer: Je onderhoudt sterke relaties met de leden van de coöperatie (Amref Flying Doctors, Oxfam Novib en Liliane Fonds) en vertegenwoordigt Social Response bij externe partners en in relevante netwerken.

 Leidinggeven: Je motiveert en inspireert de vestigingsmanagers en hun teams, creëert een positieve werkcultuur en zet in op ethische en effectieve fondsenwerving.

Wie ben jij?

Je bent een sterke leider die zowel op strategisch als operationeel niveau goed uit de voeten kan. Je bent zeer gedreven, steekt graag de handen uit de mouwen om resultaten te behalen en weet mensen te motiveren hetzelfde te doen. Je hebt een scherp oog voor relaties en het verbeteren van processen.

Jij hebt:

 Minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende functie, bij voorkeur in de fondsenwerving of de non-profitsector.

 Ervaring met face-to-face fondsenwerving aan de goede doelen of de bureauzijde is een must.

 Sterk financieel inzicht, ervaring met datagericht werken, gecombineerd met een zeer resultaatgerichte instelling.

 Uitstekende communicatieve vaardigheden en een bewezen talent voor relatiemanagement. In staat om verschillende belanghebbenden samen te brengen.

 Passie voor de missies van AMREF Flying Doctors, Oxfam Novib en het Liliane Fonds, en de drive om impact te maken.

Wat bieden wij jou?

Bij Social Response werk je in een dynamische omgeving met ruimte voor innovatie en persoonlijke groei. Naast een uitdagende functie bieden we:

 Salaris: Een bruto maandsalaris tussen de 4500-6500 euro afhankelijk van ervaring.

 Een fulltime baan (40 uur) als eindverantwoordelijke bij een van de meest innovatieve concepten in de F2F markt.

 Vakantiedagen: Onbeperkte vakantiedagen. Wij geloven dat rust en flexibiliteit essentieel zijn voor een goede werk-privébalans.

 Vakantiegeld: 8% vakantiegeld.

 Reiskostenvergoeding: Volledige vergoeding voor woon-werkverkeer.

Impact: De kans om te werken voor een coöperatie die direct bijdraagt aan het welzijn van mensen wereldwijd.

Interesse?

Herken jij jezelf in deze beschrijving en wil je een sleutelrol spelen in de groei en professionalisering van Social Response? Stuur dan je cv en motivatiebrief vóór 7 oktober naar Eveliene Wesdorp-Bax via eveliene@social-response.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Koen van der Meer, directeur Social Response via, 06-81384200 of Mayke Smit, bestuursvoorzitter Social Response via 06-42253828.

Recruitment Manager

Wil jij deel uitmaken van een sociale start-up en ben jij gedreven om de wereld te verbeteren? Wij zijn op zoek naar een Recruitment Manager die niet alleen de beste talenten kan vinden, maar ook weet hoe je een relaxte sfeer creëert tijdens het sollicitatieproces en mensen graag een zachte landing geeft.

Social Response is werelds eerste non-profit fondsenwervingsbureau. Wij werven donateurs voor grote en kleine goede doelen zonder winstoogmerk. We bestaan net een jaar en hebben grote plannen om onze commerciële concurrenten te laten zien dat fondsenwerving niet alleen op een ethische manier kan, maar het ook zo hoort! Hiervoor zijn wij altijd op zoek naar jong talent dat hiervoor de straten opgaat. Het zal jouw taak zijn die talenten te vinden. Als jij net zo enthousiast bent over mensen en de wereld beter maken als wij, dan willen we je in ons team!

Wat ga je doen?

  • Je gaat op jacht naar nieuw talent alsof het Pokémon zijn (Gotta catch ‘em all!). Hiervoor zit je één a twee dagen op kantoor en ga je twee tot drie dagen de straat op.
  • Je gaat langs scholen, universiteiten of loopt door het gezellige hart van Rotterdam om talenten op straat eruit te pikken.
  • Je bouwt een team van recruiters onder je op die jij zal aansturen.
  • Het voeren van relaxte sollicitatiegesprekken waarin kandidaten zich op hun gemak voelen.
  • Het bedenken van creatieve wervingsstrategieën die ervoor zorgen dat iedereen bij ons wil werken.
  • Organiseren van toffe bedrijfsevenementen om onze band in het team te versterken.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een overdosis energie en enthousiasme.
  • Het woord “onmogelijk” staat niet in jouw woordenboek.
  • Ervaring in recruitment is geen must, maar een dosis humor is nog belangrijker en je bent niet bang op mensen af te stappen.
  • Je bent handig met de socials, Insta heeft geen geheimen voor jou.
  • Je bent een netwerker pur sang en weet waar de beste talenten zich schuilhouden.

Wat bieden wij?

  • Een te gekke werkplek met een informele sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn.
  • Ruimte voor eigen ideeën en initiatieven (als je denkt dat je een goed idee hebt, gooi het in de groep!).
  • Flexibiliteit, het is niet erg als jij hiernaast nog studeert. Zo lang je minimaal drie keer per week kunt werken. (we zijn de hele week open)
  • Een competitief salaris, aangevuld met een bonusstructuur (omdat hard werken beloond moet worden).
  • De kans om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen in een snelgroeiend bedrijf.

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons team? Stuur dan nu je CV en een korte motivatie naar tom@social-response.nl en vertel ons waarom jij de perfecte match bent voor deze rol. Wie weet nodigen we je binnenkort uit voor een kop koffie en een goed gesprek!

Laten we samen successen vieren en plezier hebben terwijl we groeien. Join the family!

Sales Coach

Hé jij daar,

Ben jij een enthousiaste en gedreven persoon die anderen weet te inspireren en te coachen? Heb je ervaring in face-to-face
fondsenwerving en ben je klaar om je kennis en passie over te dragen aan een gemotiveerd team en ga je graag zelf ook mee de straat op? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Ons

Wij zijn werelds eerste non-profit fondsenwervingsbureau. Wij zijn het sociale antwoord op een te commerciële markt. We bestaan net een jaar en hebben grote plannen om onze commerciële concurrenten te laten zien dat fondsenwerving niet alleen op een ethische manier kan, maar het ook zo hoort! Als Sales Coach speel je een cruciale rol in het succes van ons team en draag je bij aan het realiseren van onze ambitieuze doelen.

Wat ga je doen?

  • Coaching en Ontwikkeling: Je bent verantwoordelijk voor het coachen en ontwikkelen van ons team van face-to-face fondsenwervers. Dit omvat het
    geven van individuele feedback, het organiseren van trainingssessies en het ondersteunen van de persoonlijke groei van elke medewerker. Ook ga je twee a drie dagen graag mee de straat op om coaching in de praktijk en het goede voorbeeld te geven.
  • Resultaatgericht en Leiderschap: Je begeleidt het team om hun salesdoelen te overtreffen en zorgt voor een positieve en veilige werkomgeving waarin iedereen gemotiveerd is om hun potentieel te bereiken.
  • Training: Je ontwerpt en implementeert effectieve trainingsprogramma’s voor nieuwe en bestaande teamleden, gericht op het verbeteren van wervingskills, communicatie en mentale weerbaarheid. Hiervoor zit je één a twee dagen met het management en directie op kantoor.


Wie zoeken wij?

  • Ervaring: Aantoonbare ervaring en vooral talent in face-to-face fondsenwerving, bij voorkeur met aantoonbare successen in het leiden van een team.
  • Coachende Vaardigheden: Je hebt een natuurlijk vermogen om anderen te coachen, te motiveren en te inspireren. Je gelooft in de kracht van positieve begeleiding.
  • Resultaatgericht: Je hebt bewezen ervaring in het behalen en overtreffen van wervingsdoelen, en je hebt een passie voor het overbrengen van deze kennis.
  • Communicatieve Vaardigheden: Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.
  • Flexibiliteit: Je bent flexibel in werktijden en bereid om te reizen indien nodig.


Wat bieden wij?

  • Uitdagende Rol: Een leidinggevende rol waarin je een directe impact hebt op het succes van het fondsenwervingsteam en de maatschappelijke doelen die we ondersteunen.
  • Groei en Ontwikkeling: Kansen voor persoonlijke en professionele groei, ondersteund door doorlopende training en ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Competitief Salaris: Een marktconform salaris, aangevuld met bonussen op basis van prestaties.
  • Inspirerende Werkomgeving: Een dynamische en inclusieve werkomgeving waar successen
    worden gevierd en teamspirit hoog in het vaandel staat.


Ben jij klaar om ons team te versterken? Stuur je CV en motivatie naar tom@social-response.nl. We kijken ernaar uit om kennis met je te maken en te ontdekken hoe jij ons team naar nieuwe hoogten kunt brengen!

Laten we samen de wereld veranderen en vechten voor eerlijke fondsenwerving.

Fundraiser

Jij bent

Je bent op zoek naar een (bij)baan waar je impact kan maken. Waar je de wereld een beetje beter kan maken en ondertussen zelf goed kan verdienen. Je bent niet bang voor andere mensen en hebt een radar voor gelijkheid, eerlijkheid en/of duurzaamheid. Je durft je uit te spreken over wat er aan de hand is in de wereld. Jij hoort thuis bij Social Response.

Wij zijn

Social Response is opgericht met het doel om geen winst te maken en goede doelen te helpen beter hun werk te kunnen doen. We willen onze mensen goed betalen en de winst die over is, storten we terug naar de goede doelen waar we voor werken. We werven nieuwe donateurs voor deze organisaties op straat en aan de deur en helpen hen op hun beurt weer anderen te helpen. Klimaat, mensenrechten, vluchtelingen… you name it. Wij zetten ons elke dag weer in om de wereld te verbeteren.

Aan jou bieden we:

  • Een goed startsalaris en extra beloning op jouw prestaties.
  • Een werkplek in Rotterdam op 5 minuten lopen van het station.
  • Een plek om impact te kunnen maken op de wereld.
  • Een plek waar jij je kan ontwikkelen en waardevolle kennis opdoet voor de rest van je carrière.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie en mocht je ooit bij ons klaar zijn, helpen we je graag verder aan een baan bij een goed doel.
  • Veel gezelligheid, borrels, leuke collega’s, een informele sfeer en vrienden voor het leven.
  • Bonussen tot wel €150,- voor iedere vriend(in) die je aanlevert.
  • Flexibiliteit, jij bepaalt wanneer jij werkt.

Ben jij geïnteresseerd en wil je graag verder met ons in gesprek? Diversiteit, inclusie & gelijkwaardigheid staan bij ons bovenaan. We nodigen iedereen daarom nadrukkelijk uit om bij interesse contact op te nemen. Stuur je CV en
motivatie naar tom@social-response.nl of stuur een appje naar 0681384061.

Tot snel!

Hard werken wordt eerlijk beloond
Samen werken we aan een betere wereld

Bereiken

Dit is wat we met Social Response bereiken

Donateurs
0 +
Collega's
0 +
Ondersteunde projecten
0 +
Gemiddelde dagloon
0